Lucky

Lucky er en af de mindste ponyer, vi har i rytterskolen og er fra 2004.
Han er en broget pony og lidt af et gadekryds, så vi ved ikke helt, hvad han er en blanding af.
Lucky er en lidt forsigtig herre, der trives godt med ensartethed og systemer.
Han kommer fra en anden rideskole, der nu er lukket og har også været med fra begyndelsen.
Lucky er en god hest til de mindre og forsigtige ryttere.

Bella

Bella er den ældste rytterskole hest, vi har og er født i 1992.
Hun er en fjordhest og selvom hun er gammel skal man ikke tage fejl af hende - hun kan sagtens give den gas i skoven og på Working Equitation banen.
Hun tager tingene med en ophøjet ro og er en rigtig god hest til de mere nervøse ryttere, da hun ikke så let lader sig skræmme og har benene plantet solidt på jorden.
Bella kom fra samme sted som Astrania, og de to er rigtig gode venner og elsker at bruge tid sammen ude på folden.

Catinka

Catinka er en dansk sportspony fra 2003, som jeg har lånt af en avler, da hun skal skære ned på beholdningen af heste.
Jeg lærte Catinka at kende i foråret 2014, da jeg havde hende i træning og faldt pladask for hendes blide væsen. Så da jeg besluttede mig for at starte rytterskolen, kontaktede jeg hendes ejer for at høre, om jeg måtte låne hende.
Catinka er en følsom hest, som kræver, at man er rolig omkring hende.
Hun er en dygtig pony både til dressur og spring og en pony, som man kan lære utrolig meget af.
Man får ikke noget forærende, men når man gør tingene korrekt, bliver man til gengæld også belønnet for indsatsen.

Regina

Regina er med sine 165 cm den største rytterskole hest, vi har.
Regina er en hoppe fra 2006, som er ejet af en rigtig god veninde. Hun havde desværre ikke selv tiden til at træne hende, og derfor var jeg så heldig at få lov til at låne hende.
Regina er dygtig til dressur og springer også rigtig godt. Hun er tidligere brugt til terrænspringning, hvor hun var rigtig dygtig.
Regina bliver mest brugt til de store piger og til de voksne, da hun er så stor, at det er svært for de yngste at nå ned omkring hende med benene.
Regina er rolig på staldgangen, men hun er en hest, der går frisk fremad med sine lange ben.

Dina

Dina er en af rytterskolens mindste heste på omkring 130 cm.
Dina er også et gadekryds ligesom Lucky, men det er slet ikke vigtigt,
når man er sådan en sød lille pony. Dina er en erfaren dame, der er fra 2002,
der slet ikke har tid til at blive fotograferet, mens hun er i gang med at spise.

Spotty

Spotty kom oprindelig fra Holland, men hun har boet størstedelen af sit liv her i Danmark.
Spotty er en hoppe fra år 2000 og er omkring samme højde som Dina - bare en slankere model.

Anubis

Anubis er den senest ankomne hest til rytterskolen. Anubis er en araber og er født i 2010. Selvom han er en moden herre så er han ikke så erfaren da han ikke er blevet redet ret meget af sin tidligere ejer, der har haft ham fra lille af.

Safran

Er den anden fjordhest og er noget større og bredere end Bella. Han er en rigtig gadedreng, der ikke har den store rutine fordi han er ung og ikke har prøvet så meget endnu. Derfor bliver han også primært brugt på det øvede hold og på voksenholdet. Safran er født i 2010 så han er lige så gammel som Anubis.

Felicity

Felicity er den næststørste hest vi har i rytterskolen og er en oldenborg fra 2003. Hun kommer oprindelig fra Nordjylland, hvor hun har været hos en dame, der ikke havde så meget tid til hende efter hun havde fået børn. Felicity er god til dressur men kræver en rutineret rytter for at kunne udnytte hendes potentiale. Hun bliver primært brugt på de øvede hold og på voksenholdet på grund af hendes størrelse på 155 cm da hun er for stor en hest til de mindre børn.